Karamellkake…

Fant oppskriften i
KK sitt kakebilag.

Kaken min er noe
videreutviklet, da
Vikingmelk ikke
karamelliseres ved
koking.

Blandingen min ble
altså en suppe som
jeg tilsatte 3 egg
og 1 ss maizena under
omrøring og gav et nytt
oppkok til det tyknet.

Hadde rikelig med
salte peanøtter
under sjokoladen
for å balansere
alt det søte:-)

Også kokte jeg opp fløte
og smeltet sjokoladen
i denne for å slippe et
knallhardt sjokoladelokk:-)

Karamellkake…

…det så mørkt ut
en stund da ingen har
fortalt meg at Vikingmelk
ikke er kondensert melk…

…men et lite oppkok
med 3 egg reddet karamellen
og kaken ble min nye
signaturkake:-)

KAKELYKKE!!

(MObilblogg)

Kakeanbefaling…

…nok et innlegg
i supersunn og supergod
kategorien:-)

OPPSKRIFT

Kakebunn,
sånn ca:

3 dl /ristede) mandler
1 dl solsikkekjerner
1/2 dl gresskarkjerner
1 dl rosiner
200 g tørkede aprikoser
1 ss vann

Stavmixes og has
i kakeform kledd
med plastfolie.

Toppes med en
blanding av
vaniljekesam og
cottage cheese.

Toppes med massse
av sesongens bær

LYKKE!

(MObilblogg)