Ferdig pakket…

…konfekt har blitt
plukket opp av de små
konditorene fra gårsdagens
jentefest og sjokoladeverksted…

image

…vi kom litt sent igang
så konfekten fikk stivne her
over natten, men var sååå
verdt å vente på!!!

WHAT TO DO:

-legg et bakepapir på hver plass
-del ut 5 marsipanbiter til hver som trilles til kuler
-la 2 om gangen dyppe i smeltet 70% sjokolade
ha 2 gafler oppi slik at kulen kan plukkes opp
og dryppe fra seg før den plasseres på bakepapiret
flytt skålen videre til neste par
-strø på kakepynt etter ønske
-til slutt får alle lage 3 sjokoladepletter
en skje sjokolade på papiret -valgfri pynt
-pakkes i cellofan fra Søstrene Grene

Jeg hadde 14 jenter rundt bordet
og alt gikk helt knirkefritt!!

4 kommentarer

  1. Kanskje funker det greit med gaffel i sjokoladen for deg, men jeg har erfart at det er utrolig praktisk med plastgaffler der den midterste «fingeren» er brukket av slik at det bare er to igjen. Da renner overakuddssjokoladen så enkelt av. Jeg bruker to slike tofingrede plastgaffler i den varme sjokoladen. Bare et tips. Ha en fin søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.