6 kommentarer

  1. Hei Dentinista,

    lagde dette aprikostilbehøret, og det ble nydelig! Lurer på om du knuser krydderet først og hvor lenge koker du det?

    1. Heisann,

      vet du, jeg koker det ikke,
      fyller bare opp og legger hel
      julekrydder på toppen.

      Holdbarheten er ganske god uansett,
      og aprikosene blir nok litt fastere enn ved koking,
      fordi om de sveller ganske mye.
      Begge deler blir uansett nydelig!

      Mvh HC

  2. Lagde også «sunne lussekatter» som har blitt en stor suksess i matboksen til både mann & barn. Igjen, tusen takk for fantastisk inspirasjon i hverdagen.

Legg igjen en kommentar til Stella Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.