Cakepops…

Til Cakepops brukes
sjokoladekakerester.

Denne kaken er god og
blir så stor at vi
snakker rester:-)


Langpannekake fra
God Morgen Norge:

6 egg
8 dl sukker
-pisk til eggedosis
bland inn retsten:
13 dl hvetemel
2 ss bakepulver
2 ss vaniljesukker
4 ss kakao
4 1/2 dl melk eller appelsinjuce
400 g smeltet smør

Glasur/smørkrem:
125 g smeltet smør
500 g melis
2 ss kakao
1 ss vaniljesukker
1/2 dl appelsinjuice evt kaffe
(kokos )

Stor langpanne!
200 grader
40 min

Smuldre kakerester og
tilsett 100 g smeltet sjokolade

Form til kuler med plasthansker
og sett i pinne før de dypfryses.

Tas ut og dyppes i smeltet sjokolade,
også et dryss eller en tur i kakepynten.

Nyte Nyte Nyte!!!

8 kommentarer

  1. Nam nam 🙂 dette skal vi prøve!!
    Hva bruker du til pinne og hva brukte du for å få dem rosa & blå?
    Takk for oppskrift. 🙂

  2. Ser at du tidligere har skrevet at du kun bruker uraffinert sukker.. Gjelder det i denne kaken også? Bruker du mørkt eller lyst, og er det noen andre fordeler enn at det er flere næringsstoffer i slikt sukker?? Tenkte du visste slikt…

    Hilsen Marthe

    1. Busted!!

      Nei her går det i ekte raffinert sukker:-)
      Litt fordi det meste bare blir smakt på
      og kastet i slike barneselskap. Så da legger jeg ikke så mye penger i baksten…

      Det hørtes jo litt ego ut når jeg fremstiller det slik…!! Men til den vanlige familiebaksten er jeg på det
      uraffinerte. Eller andre alternativ, som banan, bær, agavesirup…

      Jeg vet ikke andre fordeler en den du nevner. Blir liksom for dumt å spise det sukkeret som er blottet for de sunne stoffene:-)

      Hilsen HC

  3. Jeg skulle prøve cakepops..brukte kakeoppskriften fra god morgen så ble veldig god.
    Men når jeg kom til cakepops gikk det ikke så bra:-)
    Hvordan skal konsistensen være tok 100 gr smør,men klarte ikke forme kulene

    1. Hei,

      så dumt, da! Men ikke gi opp:-)
      Kjørte du massen i kjøkkenmaskin?
      Jeg ville tilsatt smeltet sjokolade eller
      philadelphia neste gang.
      Om du vil bruke smør, må det være mykt..

      Uansett blir massen som en klissete deig,
      ikke smulete men deigete…

      Håper dette var til hjelp!
      MVH Hanne Christin

      1. Nei kjørte det ikke i kjøkkenmaskinen, jeg brukte smeltet smør kansje det var feil…bare rørte.

        Skal du kunne forme den uten problemer??

        Våre cakepops kunne vi ikke servere hahah så ut som toåringer hadde laget de hihi , men ungene klaget ikke de.
        Takk svar

        «De var ikke så veldig fine mamma , men gode»

Legg igjen en kommentar til Anonym Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.