Epler fra hagen med strø…

…før ovnsbaking, toppet med digg…

…ferdig produkt nytes med vaniljeyoghurt…

Oppskrift:

Epler skjæres i skiver.
Disse toppes med:

-havregryn
-hakkede nøtter/mandler
-solsikkefrø
-kanel
-honning
-kakaonibs
-smør (her skåret med ostehøvel)

Altså egentlig det man har i skapet,
vil du ha sukker, så kjør på,
men det vil ikke jeg!

Dette er liksom den enklere og
sunnere utgaven av smuldrepai…

Stekes på 200 grader ca 30 minutter!

4 kommentarer

  1. Skal til Stavanger på høstferie til uken med en på 15 og en på 10 – har du tips til noen gode spisesteder? Foreløpig er kun Renaa matbaren booket inn 🙂

    1. Hei Susanne🌸
      Så gøy med ferie i Stavanger!
      Jeg er dårlig på spisesteder…
      Vi henger litt på Olivia og kanskje
      burger på Døgnvill…🍔
      Ellers blir det helst cafebesøk…
      Ønsker dere uanz en super tur☀️
      Mvh HC🌸

Legg igjen en kommentar til Linda Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.