5 kommentarer

  1. Hei
    Kan du være så snill å legge ut oppskrift på pizzabunnen du baker på fredager som du samtidlig lager brød av.
    Den kommentaren på pizzabunn du skrev tidligere har forsvunnet fra komentarfeltet.
    Husker det stod noe om semulegryn, bruker du det i pizzabunnen også?
    Det hadde vert fint om du skrev sånn ca mål du bruker :-)Hilsen Solveig

    1. Hei Solveig,

      bruk en vanlig oppskrift
      på rundstykker bakt på
      hvetemel og bytt ut ca 1/4 av
      hvetemelet med semulegryn.

      Del deigen i 2 og bruk en del
      til pizza og en del til frokostbrød
      der du tilsetter det du måtte ønske.

      Jeg slumper når jeg setter gjærdeig,
      så har ikke noe kontroll på målene 🙂

      Beklager at svarene til deg har
      forsvunnet, jeg har hatt litt problemer
      med kommentarfunksjonen!

      God helg og god bakst!
      Hilsen HC xxx

Legg igjen en kommentar til Anonym Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.