Så ble det hjemmelaget også…

…altså synes vi fastelavn
kommer veeeeeldig sent i år…

…disse bollene er proppet med
havregryn, chia- og solsikkefrø men
smaker allikevel himmelsk og er luftige
som hvilken som helst hvetebolle…

3 kommentarer

  1. Hei dere,

    det er jo slik at jeg slumper ivei når
    jeg baker her hjemme.

    Jeg bare tar litt av hvert uten å måle
    også blir det like spennende hver gang!

    Men bytt ut sukker med sukrin og ha mer havregryn og div frø/ nøtter og mindre hvetemel.

    Jeg brukte sukrin gold, har aldri brukt det
    tidligere, bruker helst honning og banan som
    søtning i bakst.

    Men vaniljesukker er en god ting, gir søt smak
    av kun liten mengde, om man har redusert sukkermengden… Og masse kanel og kardemomme!!

    Lykke til!!

    😍😍😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.