Aioli…

…godt
til alt…

OPPSKRIFT

1 egg
2 fedd hvitløk
nøytral olje til ønsket konsistens
urtesalt
pepper

Eventuelt litt
lime og
god sennep.

Hvitløk stavmixes
med 1 dl olje.
Egget vispes mens
oljen tilsettes i
tynn stråle.

Nå vil massen tykne.
Fortsett å tilsette
olje til kremet
konsistens.
Tilsett resten.
Nyt til alt!!

2 kommentarer

  1. Denne gleder jeg meg til å prøve! Lagde sjokoladefondanten din i helga – til stor lykke for liten og stor. Har prøvd flere av de andre oppskriftene dine også, veldig mye godt 🙂 Ha en fin dag!

    – Helene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.