10 kommentarer

  1. Hei på deg.

    Takk for fin blogging. Et lite tips når det gjelder Candy Melts: Når jeg bruker den til Cakepops blander jeg den ut med litt rapsolje. Da blir den glattere og lettere å ta på.
    Ha en fortsatt fin dag 🙂

    R.E

    1. Høres fornuftig ut,
      jeg roterer i dyppeglasset
      slik at overskudd slynges av.

      Vil det ytterste laget
      stivne og ikke være klissete
      om det tilsettes rapsolje?

      Tusen takk for tips,
      det skal jeg bruke neste gang:-)

      Hilsen HC

  2. Hei igjen.

    Hos meg stivnet det fint. Det ble glattere,nesten som slikkepinner. Jeg smeltet det i microen, etterpå tilsatte jeg olje til den ble nokså flytende. Prøv deg bare fram. Blir den for myk tilsetter du bare litt mere Candy Melts. Lykke til:-)

    R.E.

  3. Jeg får ikke til å smelte sjokolade i micro.
    Det stivner til en hard klump med en gang jeg tar den ut av microen…
    Hvordan gjør du det??

    1. Candy Melts er ikke sjokolade,
      og er tilpasset micro.
      Følg anvisning på pakken.

      Om du smelter sjokolade,
      så har det hjulpet meg å
      ta den ut hvert minutt for
      å røre rundt noen ganger.

      Ellers er jo vannbad
      helt greit:-)

      Håper dette blir til hjelp,
      hilsen HC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.