Takk for fin blogging. Et lite tips når det gjelder Candy Melts: Når jeg bruker den til Cakepops blander jeg den ut med litt rapsolje. Da blir den glattere og lettere å ta på. Ha en fortsatt fin dag 🙂
Hos meg stivnet det fint. Det ble glattere,nesten som slikkepinner. Jeg smeltet det i microen, etterpå tilsatte jeg olje til den ble nokså flytende. Prøv deg bare fram. Blir den for myk tilsetter du bare litt mere Candy Melts. Lykke til:-)
Hei på deg.
Takk for fin blogging. Et lite tips når det gjelder Candy Melts: Når jeg bruker den til Cakepops blander jeg den ut med litt rapsolje. Da blir den glattere og lettere å ta på.
Ha en fortsatt fin dag 🙂
R.E
Høres fornuftig ut,
jeg roterer i dyppeglasset
slik at overskudd slynges av.
Vil det ytterste laget
stivne og ikke være klissete
om det tilsettes rapsolje?
Tusen takk for tips,
det skal jeg bruke neste gang:-)
Hilsen HC
Hvor mye Candy Melts trenger man egentlig for la oss si 20 cacepops? Holder det med en pose?
Ja, det holder til vel 20 stk,
om du tynner litt ut, som
diskutert ovenfor, vil den nok
holde til (mye) mer…
Lykke til:-)
Hei,
Superfin blogg!
Hvor får man kjøpt Candy Melts?
🙂
Kjøkkenbutikker (Traktøren),
hobbybutikker og internett:-)
Hei igjen.
Hos meg stivnet det fint. Det ble glattere,nesten som slikkepinner. Jeg smeltet det i microen, etterpå tilsatte jeg olje til den ble nokså flytende. Prøv deg bare fram. Blir den for myk tilsetter du bare litt mere Candy Melts. Lykke til:-)
R.E.
Glimrende,
tusen takk:-)
Jeg får ikke til å smelte sjokolade i micro.
Det stivner til en hard klump med en gang jeg tar den ut av microen…
Hvordan gjør du det??
Candy Melts er ikke sjokolade,
og er tilpasset micro.
Følg anvisning på pakken.
Om du smelter sjokolade,
så har det hjulpet meg å
ta den ut hvert minutt for
å røre rundt noen ganger.
Ellers er jo vannbad
helt greit:-)
Håper dette blir til hjelp,
hilsen HC