Fifty Shades of Grey…

…ble årets
sommerlesning!

FIFTY SHADES TRILOGY-901595

Bok 1 var helt grei
og ble fort lest ut!

Bok 2 var skikkelig
oppgulp-kjedelig og
jeg ble aldri ferdig!

Bok 3 leste jeg på engelsk
og det hjalp betraktelig!
Her er det jo litt mer
handling enn i 1 & 2.

Oppsummering:

Helt grei lesning,
triologien kunne vel
greit vært kortet ned
til en bok…
Ble på en måte litt
mye av alt, til og
med av Mr Grey…
Anbefales å lese
på engelsk!!

4 kommentarer

  1. Helt enig! Jeg var litt skuffet over bøkene! Men leste de jo ferdig likevel… Syns det var et forferdelig dårlig språk i bøkene, og veldig mye det samme. Jeg leste den første på norsk, så måtte jeg over på engelsk! Men gleder meg litt til filmene…! 🙂

  2. Eg kom meg ca. halvvegs i bok 1 og der stoppa det… Nei, takke meg til god krim a la Jo Nesbø og Jussi Adler-Olsen! Men, mulig eg skal prøve meg på Sylvia Day, har hørt at bøkene har eit mykje bedre språk og meir handling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.