3 kommentarer

  1. Hei! Du la igjen to kommentarer om min counter i dag. Men jeg skjønte ikke helt hva du mente… Du skrev at det hadde vært 1000 besøk og det ikke stemte med det som stod på bloggen min??? Jeg skjønte ikke hva du mente jeg… Kanskje litt trøtt eller? Men jeg vil gjerne forstå. Så send meg en melding til, så skal jeg gjerne prøve å gi deg et svar!!!

    Hilsen Ljo

  2. Ok! :O)
    Du går rett og slett inn på min side og trykker på tallet på mine besøk, så kommer du direkte inn på en svensk side der du kan melde deg inn og få laget en counter.

    Lykke til!
    Hilsen Ljo :O)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.