4 kommentarer

 1. Ja, nå er det virkelig høstlig ute, første dag med fleece under regnjakken på vei til jobb i dag 🙁
  Jeg skal faktisk en tur til Stavanger i helgen og lurte på om du har noen bra shoppingtips? Skal på jobbintervju på torsdag og trenger noe litt mer presentabelt enn jeans og joggesko. Jeg har ikke vært der siden min bestemor døde i 2003 og er veldig spent på å se hvordan det ser ut der nå 🙂
  Ha en super helg!

  1. Hei Suz

   Så kos med Stavangertur!
   Den må du nyte 🙂 Ang shopping
   så tror jeg bare det er å vandre i
   bygatene, så finner du nok noen
   perler!!

   Umiddelbart tenker jeg Høyer, Vanessa eller So Sophie.

   Men man kan jo slippe billigere unna på H&M eller Gina Tricot!!

   Kjempelykketil på torsdag og husk
   å drikke shake på Joe & the Juice!!

   Hilsen HC xxx

 2. Hei! Satt du oliventreet rett inn på badet eller lot du det avklimatisere seg litt ved å flytte det til varmere og varmere rom? Ifjor satt jeg det inn i uteboden, pakket inn i avispapir, og det gikk veldig bra! Men det er jo så dekorativt,så jeg vil jo heller ha det stående på badet!

  1. Hei

   Jeg satte dem rett inn, men det
   er jo foreløpig ikke den store
   temperaturforskjellen…

   Det er nok lurere å bruke bod,
   men det har jeg ikke før neste år 😉

   Ifjor overlevde 1 av 2. Men oliventrær feller blader ila året (har jeg hørt), så de blir uansett litt pjuskete ila vinteren…

   Nydelige er de ihvertfall inne også!!

   Lørdagsklem xxx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.