Jeg gjorde det…

…etter å ha
løpt rundt vannet
har det alltid fristet
å løpe ut i vannet…

…idag levde
jeg drømmen og det
var meget forfriskende
og litt vått å
løpe hjem…

(MObilblogg)

24 kommentarer

 1. Ha Ha Ha!! Jeg såg deg faktisk!! Jeg var litt usikker på om det var DEG, derfor stoppet jeg ikke :o) Men det såg utrolig heeeerlig ut! Så vanvittig KULT gjort – det blir ikke mere morro enn man lager det selv :o)))

 2. Så utrolig glad og fornøyd du ser ut! Du er superkul 😉

  Gjennom bloggen din har du inspirert meg til å begynne å trene og lage sunn mat, så nå er jeg 10 kg lettere og mye, mye sprekere :-))

  Ha en flott kveld!

  Hilsen
  Nene

  1. Hei Nene,

   nå ble jeg så
   stolt av deg og så
   glad for at jeg har
   inspirert deg!!

   Vi følges vel videre!
   Takk for koselige
   hilsener underveis:-)

   HCklem XXX

 3. Så flott kommentar over!!!! WOW!!!

  Men – bor du en annen plass enn meg du??? Her går det i cars-sko med pels i, boblevest og varme på ovnene!!

 4. Impressing 🙂 etter at jeg leste dette nå – skal jeg gjøre det samme imorgen – her jeg bor!!!! Yes <3 Klemmm

 5. når jeg leser om din trenings- og matglede får jeg masse inspirasjon. så digg at det kan gjøres så enkelt, en joggetur er bare det beste! trener du andre ting i tillegg? takk for fin blogg HC!! nyt sommeren, med eller uten sol..men definitivt med mer bading!!;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.