Jeg gjorde det…

…etter å ha
løpt rundt vannet
har det alltid fristet
å løpe ut i vannet…

…idag levde
jeg drømmen og det
var meget forfriskende
og litt vått å
løpe hjem…

(MObilblogg)

24 kommentarer

 1. Ha Ha Ha!! Jeg såg deg faktisk!! Jeg var litt usikker på om det var DEG, derfor stoppet jeg ikke :o) Men det såg utrolig heeeerlig ut! Så vanvittig KULT gjort – det blir ikke mere morro enn man lager det selv :o)))

 2. Så utrolig glad og fornøyd du ser ut! Du er superkul 😉

  Gjennom bloggen din har du inspirert meg til å begynne å trene og lage sunn mat, så nå er jeg 10 kg lettere og mye, mye sprekere :-))

  Ha en flott kveld!

  Hilsen
  Nene

 3. Impressing 🙂 etter at jeg leste dette nå – skal jeg gjøre det samme imorgen – her jeg bor!!!! Yes <3 Klemmm

 4. når jeg leser om din trenings- og matglede får jeg masse inspirasjon. så digg at det kan gjøres så enkelt, en joggetur er bare det beste! trener du andre ting i tillegg? takk for fin blogg HC!! nyt sommeren, med eller uten sol..men definitivt med mer bading!!;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.