Karamellkake…

Fant oppskriften i
KK sitt kakebilag.

Kaken min er noe
videreutviklet, da
Vikingmelk ikke
karamelliseres ved
koking.

Blandingen min ble
altså en suppe som
jeg tilsatte 3 egg
og 1 ss maizena under
omrøring og gav et nytt
oppkok til det tyknet.

Hadde rikelig med
salte peanøtter
under sjokoladen
for å balansere
alt det søte:-)

Også kokte jeg opp fløte
og smeltet sjokoladen
i denne for å slippe et
knallhardt sjokoladelokk:-)

10 kommentarer

  1. Mmm, må prøvast ved neste anledning. Takk for tipset ang. karamelliseringa. Syns det var noke kjent med den kaka ja, og den fins i appen «Kk søtt» som er en gratis og herlig app for søtnoser med IPhone! ( Funka gjerne på andre smarttelefoner også!)

    Eg må alltid innom bloggen din for små, positive kvardagsdrypp. Stå på! 🙂

  2. Måtte inn å kikke på oppskrifta no, og i appen står det at kremfløte kan med fordel nyttast istaden for kondensert melk. Yay! Då finne vi alt på nærbutikken, gitt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.