Klassisk panforte…

…masse
gode råvarer…

…serveres
i tynne skiver:-)

OPPSKRIFT

50 g pistasjnøtter
75 g mandler
75 g hasselnøtter
125 g honning
125 g sukker
100 g mørk sjokolade
75 g tørkede jordbær
75 g pommeransskall
50 g tørkede aprikoser
75 g hvetemel
25 g kakao
1 ts kardemomme
25 g smør

Rist nøttene
Smelt honning, sukker og sjokolade i gryte
Bland resten og ha i sukkergryta

150 grader
30 minutter

Oppbevares kjølig,
men ikke i kjøleskap

Blir hard, så skjær
tynne små stykker og
nyyyyyyyt!!!

6 kommentarer

  1. Jeg bakte denne etter oppskriften din i fjor. Den var veldig god (og fin!) med en gang den var stekt, men ble knall-hard dagen etter…. Tips? God jul til deg og dine! Hilsen Ingjerd

  2. Heisann,

    kaken skal oppbevares
    kjølig, men ikke i kjøleskap.
    Skjær helt tynne bittesmå biter,
    som konfekt, da er det ok at
    den er hard, for det blir den..

    Årets oppskrift kommer
    imorgen:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.