3 kommentarer

 1. Elsker å titte innom bloggen din. Nydelig i Røldal☀️❄️Og herlige varierte og inspirerende innlegg😊 Må bare si at jeg reagerte da jeg så innlegget om sportsklokken. Jeg tenker jo at etter det inntrykket jeg har av deg ville du vel ikke lagt ut det hvis du visste hvor ille det er. Hvor mye det firmaet er involvert i brudd på menneskerettigheter. Kjendiser internasjonalt og nasjonalt begynner nå forståelig nok å bryte sponsorsamarbeid.
  Ønsker en fortsatt fin vinteruke❄️😊

  1. Hei Annie,

   her var jeg jo tydeligvis ikke opplyst i det hele tatt! Så trist!!! Takk for melding, jeg må jo selvsagt se nærmere på dette. Kuttet bare navnet i innlegget, trenger tydeligvis ikke reklame!! Jeg har for sikkerhetskyld samme telefon også…

   Nyyyyyyt uken videre!
   Mvh HC🌺🌺🌺

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.