3 kommentarer

  1. Nam
    Har du oppskrift på fatet med rosenkål og is 🙌🙌🙌 trodde jeg var lei av mat nå 😂 men dette var delikat

  2. Hahaha❤️😂❤️

    Rosenkål deles i to og stekes i smør
    og honning sammen med valnøtter og
    tørkede tranebær. Så har jeg toppet
    med klementinbåter og kruspersille.
    Også pepper da, salt har vi nok av…

    Iskremen er pisket kremfløte og
    1 boks kondensert søt melk også
    masse bringebær. Blir kjempegodt!
    Hennig Olsen sitt bringebærstrø
    på toppen og pynt med bringebær.
    Det var det tomt for på julaften
    så Dentinmnen kjøpte jordbær🍓🍓

    Super nyttårsdessert, og da
    må vi jo faktisk spise igjen😁😁😁

    Nyt videre mvh HC❤️🎄❤️

Legg igjen en kommentar til Anne Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.