7 kommentarer

 1. Så spennende 🙂 noe som kommer i media..? Fortell!! 🙂
  Du er til inspirasjon!!!!! Stå på!
  Synest det er lov til å være stolt over de valgene en gjør her i livet, om det er å være hjemme, arbeidende eller begge deler!!
  Jeg jobber redusert selv og er så glad for at jeg kan gjøre det – fordi det passer best i vår familie! 🙂 det går selvfølgelig utover vår økonomiske situasjon, men føler likevel det er verdt det! Hverdagslykke er å ha tid <3
  Klem L:)

 2. tidsklemma? Burde ikke være lov ¨å snakke om når man er i din situasjon.. Begynn åjoibbe 100 prosent du, så skal du se hva tidsklemme er.Du har en flott blogg, men nå ble jeg provosert!!

 3. Til anonym; tror vel kanskje Dentinista mener at hun unngår tidsklema ved å ta de valgene hun gjør:-) Jeg arbeider selv 100% og pendler 40 min hver vei til og fra jobb. Er likevel hverdagslykkelig og føler at jeg har tid nok. Har riktignok bare et barn og hverken jeg eller min mann arbeider så veldig mye overtid. Gutten vår spiser frokost hjemme før barnehagen, leveres ca 8.30 og hentes ca 16.15. Så samarbeider vi om middagslaging og koser oss sammen med barne-TV og aviser, før kveldsdusj og legging. Smetter inn litt husarbeid, trening og lufting av hund her og der. Har også vaskehjelp annenhver uke. Vi får begge full opptjening i forhold til pensjon og får begge bygge karriere. Blir dårlig med lattelunsjer med venninner, men drikker svart kaffe sammen med kollegaer i stedet. Vårt barn er glad og fornøyd og trives godt i barnehagen. Det er godt at vi alle kan ta de valgene som passer oss best:-)

 4. man blir provosert av mange ting her i livet, men Dentinista må få lov å si hva hun mener om ting. Selv føler jeg tidsklemma, og jeg er hjemmeværende 100%! (har 3 små). Vil gjerne ha et perfekt hus og 3 små fornøyde, friske og høflige barn men føler at jeg klarer ikke alt heller. Så det er ikke bare de som jobber 100% som føler at de ikke får nok tid. Man får dårlige samvittighet med barna uansett!

  stå på Dentinista, flott blogg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.