Oldemor 91 år…

…og vi
feirer med
deilig
kake:

OREOKAKE

Ca 400 g Oreo Cookies
100 g smeltet smør
2 pk Phildelphia
3,5 dl melis
3,5 dl fløte
som piskes til krem

Sjokolademousse, lages til slutt:

250 g smeltet sjokolade
1 egg og 2 ss sukker
piskes til eggedosis
3 dl kremfløte
pisket til krem
Alt blandes;
avkjølt
sjokolade i
tynn stråle…

Smuldre 1/2
av kjeksene
bland med smør
til kakebunn…

Kremost og
melis mixes
til luftig…
Pisk fløte
og sukker…
Blandes med
resten av
kjeksbitene…

Avkjøl før
sjokolademoussen
has på toppen…

2 kommentarer

  1. Hei! Denne kaken så utrolig god ut, men hvordan oppbevarer du den? Kan den fryses, og
    hvor lenge holder den seg evt. i kjøleskapet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.