8 kommentarer

 1. sverger til serumet fra babor 🙂 Litt hverdags luksus må vi jo alle ha… Fin uke til deg og dine 🙂

 2. Til anonym nr, 2
  Nå synes jeg du skal slutte å trakasere Dentinista!! For det er nok du som stadig må komme med sure oppstøt… Det skinner tydelig frem at du er sjalu på henne, du bør søke hjelp for du har tydelig problemer! Dette er ment seriøst, og jeg synes synd på deg! Du må ha det vondt med deg selv det er jeg helt sikker på. Men det er ufint og la sine problemer gå utover andre. Du må få ordne opp i livet ditt!! Lykke til!
  Mvh. Også anonym..

  Og til deg Dentinista:
  Tusen takk for en fantastisk flott blogg. Det er så koselig å lese om «de små eller store trivielle tingene» i livet ditt. Du er så flink til å formidle på en så fin og positiv måte.MÅ innom bloggen din hver dag. Stå på:) stooor klem og takk til deg!!

 3. Kjære deg som angrep innlegget mitt så veldig!

  Jeg har aldri skrevet noe her før, og jeg var bare nysgjerrig på om hun har fått det tilsendt eller har kjøpt det selv. Det er en kjent sak at bloggere får mange «prøver og gaver» tilsendt fra produsenter i håp om å få positiv omtale. Det er ikke noe galt i det, hverken for blogger eller produsent. Det var med andre ord ikke kritikk, kun et spørsmål. Dentinista får gjøre akkurat som hun vil for meg.

 4. Sånne kjedelige situasjoner oppstår når en uttaler seg anonymt.
  Det går an å sette navn under innlegg selv om man ikke har en konto.

  Ha en fredelig dag !

  Mvh IngunnB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.