Sjokoladehjerter…

..så enkelt
å lage og så…

…sjarmerende
resultat:-)


Kaken er en
daimiskake som er
modifisert:

Marengsbunn:
3 eggehviter
1,5 dl sukker
1 ss potetmel
0,5 ts hornsalt

-Stivpiskes
-Has i rund form
-170 grader ca 20 min

Is:
3 eggeplommer
80 g sukker
-stivpiskes til eggedosis
3 dl kremfløte
-stivpiskes
Smeltet 70% sjokolade
Hjemmelaget krokan (mandler og sukker i pannen, avkjøles og hakkes)

-Alt blandes
-Has på marengsbunn
-Fryses

4 kommentarer

  1. Åh det såg flott ut! Hvilken kake er det?? Og hvordan laget du hjertene?? Dette må bli helgens kake 🙂 god helg! Takk for fin blogg! 🙂

  2. Sikkert flere måter å gjøre det på, men en enkel måte er å smelt sjokoladen, ha den i sprøyteposen, sprøyt ut hjertene på et bakepapir, og la de stivne. Da har du fine sjokoladehjerter å pynte med 😉
    Gode helg!

Legg igjen en kommentar til Maren Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.