8 kommentarer

 1. Ikke lett dette..skal man safe eller eksperimentere..?Ser jo ut til at dere har en klassisk stil på stuen. Hm..Jeg har kikket litt på det nye fra jotun. Evening green,soft teal. Laurbær har jeg i min gang.Mener jeg har sett en som het cognac. Kunne sikkert vært fint med litt kontrast til tak/lister. Ellers så er det jo pent med det lyse også:)Lykke til med valg!

  1. Hei Annie, så gøy med svar!
   Skal sjekke ut fargene du foreslår.
   Cognac høres jo spes nydelig ut.
   Tuuuusen takk for at du tok deg tid!!
   Ha en flott dag videre,
   mvh HC

 2. Hei fine❤️Vi har hvite, og det funker jo alltid.,. Har en vegg i deco blue som kontrast, men den blir nok ikke evig selv om jeg liker den.
  Div grønn er jo nå veldig pop… men hvis jeg skulle tipset tror jeg muligens lys grå er og blir delikat … spesielt fint når lister og vinduer er hvite. Er det litt grått i parketten er det jo er pluss, men ikke et must!
  En vegg med tapet kan også være spennende? Her er det tapet på noen vegger i stuene nede og soverom har tapet(les noen har og noen pågår i slow tempo ?)
  Å male er jo lett, så er jo lov å leke seg, men litt tiltak er det jo…og da kommer en langt med lyse farger, grått og hvitt, så kan tepper, møbler og bilder ol sette annet preg?klem?

  1. Så mye fint, men plutselig frister det å male alt helt lyst, så jeg kan bruke samme farge på både karmer, lister og vegg…

   #sparetid ???

   Søndagsklem?

 3. Lurer på samme selv… mulig vi kjører hvitt igjen… evt en del i lys grå… alt litt lei den blå veggen…

  Kan ikke tro annet enn at det blir pent hos dere uansett ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.