8 kommentarer

  1. Så oppfinnsom du er 🙂 Inneholder de hvetemel?
    Takk for fin inspo.. Kos dere denne fine fredagen 🙂

  2. Ser veldig gode ut, må testes 🙂 siden det er fredag kveld, og jeg sitter her med brien min, ville jeg bare tipse om et supergodt tilbehør som jeg har rappet fra min favoritt delikatessebutikk i Oslo, Flaneur Food (bør testes ut hvis dere tar en tur til Oslo en gang), og det er hakkede aprikoser (tørkede), tørkede tranebær og pistasjenøtter i akasiehonning – helt nydelig og vakre farger i tillegg. Ha en strålende helg!
    Suz

    1. Jeg mener selvfølgelig at butikken bør testes ut, akasiehonningblandingen lager man selvfølgelig selv 🙂

  3. Hei

    Farlig gode disse rundstykkene:) Jeg bakte med speltmel og det fungerte veldig bra. Gleder meg også til å prøve en glutenfri variant til storebror i heimen. Satser på at det blir like bra resultat:)
    Ha en fortsatt fin helg:)

Legg igjen en kommentar til Louise Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.