1. mai…

…får
Prinsen premie
for ikke å ha spist
godteri på 1 år…

…vi nyyter
nok en solskinnsdag
i hagen…

…og til grillmaten
serveres potetsalat med
jordbær og koriander…

11 kommentarer

 1. Hva!!?! Ikke godteri på 1 år! Var dette med informert samtykke?
  Hilsen Hetty og Netty, hvis barn er altfor glade i lørdagsgodtet til å unnvære det så mye som en eneste uke.

 2. Sletter du anonyme kommentarer som ikke passer inn? Jeg kommenterte, men har ikke blogg selv og måtte svare som anonym. Litt feigt, synes jeg..

  Trine

 3. Hvorfor legger du ikke ut oppskriftene på det du lager. Du virker veldig kreativ og flink til å lage mat, det kunne være morsomt for oss lesere og få mulighet til å prøve de ut.

 4. Må si jeg er imponert når barn klarer å være godtefrie i et helt år!! Har selv en jente som er konfirmant i år, Hun smakte ikke søtt før hun var ca. to år, og , tror at det er grunnen til at hun ikke er noe særlig glad i godterier og brus den dag i dag.det er så mye annet barn, OG voksne kan kose seg med, hos oss har det gått i dip og grønnsaker… Barn savner ikke søtt viss de ikke er vandt med å få det!
  Har jobbet som tanntekniker i 17 år, men er ikke fanatiker. Jeg selv er nesten avhengig av sjokolade!
  Håper prinsen fikk en velfortjent premie. Hipp hurra for ham!

 5. Hei alle sammen:-)

  Jeg blogger ikke alltid oppskrifter,
  da jeg lager det meste ut fra hva jeg
  har i kjøleskapet.

  Håper innleggene allikevel kan være
  inspirerende, og jeg er selfølgelig
  behjelpelig med oppskrifter om jeg
  blir kontaktet:-)

  Sure kommentarer fra anonyme bloggere
  pleier jeg å slette. Bloggen min fokuserer
  på det positive i hverdagen!

  Prinsen har selv valgt å ikke spise
  godteri og drikke brus. Men han har
  spist kaker i bursdager og iskrem
  om lørdager.

  Ønsker alle en strålende dag!

  Mvh HC

 6. Flink gutt, kan han gi meg noen tips?! Syns det er imponerende at han har fiksa det, men jeg regner jo med at du har disket opp med noen gode alternativer til snop og sånt. Kakene du har presentert her innimellom har jo bare vært så yummi yummi 🙂
  Positiv hilsen 😉

 7. Du skrev litt om det, men hva definerer dere som godteri og ikke? Oppriktig nysgjerrig, ikke ment som kritikk av noe slag 🙂 Tenker på om feks sjokoladekake eller sjokolade er godteri, eller ikke. Og hvordan det kan forklares for barn, definerer dere det sammen eller bestemmer dere hva som er godteri eller ikke? Veldig bra gjennomført da, det var nok en stolt gutt vil jeg tro 🙂 Mvh Gunhild.

 8. Kjempeflott. Jeg har selv en gutt som ikke spiser godteri. Han er storfornøyd med det. Han får frukt istedet. Brus har han ikke smakt og ikke har han lyst på det. Takk for sunn og inspirerende blogg. Klem fra en annen tannlege.

 9. Jeg var ogsa tilbakeholden med a introdusere gotteri for min na Tenaring. Han var sikkert bortimot 2 ar for han fikk noe slikt. Vi har alltid hatt en maltidsavslutning med en stor bolle frukt som deles – sosialt og hyggelig. Vi valgte a ikke ha lordagsgodt da vi syntes det ble unodvendig fokus pa det og sa med gru hos andre hvor det ble fortaert i store mengder denne ene dagen. Vi har ofte gotteri liggende. Men det blir liggende (har faktisk matte kaste innimellom nar det har ligget for lenge). Det er ingen som er spesielt opptatt av det hos oss – det er liksom ikke noe spesielt. Vi kan alle ta oss en til to biter nar vi far lyst pa noe – noe som det kan ga dager og uker mellom – men det er ikke noe fokus pa/mas om gotteri. Derimot baker jeg ofte og vi elsker som sagt frukt sa det mangler ikke pa godsaker! Jeg mener ordningen med lordagsgotteri forer til unodvendig fokus pa unodvendig slikkeri.

  Ellers takk for koselig blogg med mye fin inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.