Beste starten…

…på fredagen er tur i
svømmehallen med Cornelius…

IMG_20150918_215956

…så venter bytur
og brunsj på cafe…

IMG_20150918_215858

…idag har vi besøkt
oldemor før fredagspizza…

IMG_20150918_224622

…som er ganske fri for
hvetemel ettersom jeg er relativt
inspirert av Berit Norstrand…

IMG_20150918_224909

…som sier at vi skal
spise dessert hver dag, så
her er fredagsdesserten:

SJOKOLADEKAKE
toppet med Creme Fraiche, blåbær
hakkede mandler og honning!!

Oppskrift:
250 g ristede hasselnøtter
1 banan
2 egg
1/2 dl honning
1 revet gulrot
4 dadler
2 ss kakao
3 ss kokos
litt vann

Stavmixes og stekes
i liten rund kakeform
på 200°C ca 20 min
Best om litt rå i midten!

6 kommentarer

 1. Hei Dentinista,
  siden du tydeligvis kan det:
  hvordan legger du inn bilder fra mobilen i bloggen din? Når jeg lager en ny post til min blogg på mobilen min (iphone4), så får jeg rett og slett ikke muligheten til det. Ikke noe alternativ å velge bilder fra min mobil så langt jeg kan se. Så jeg må først laste alt inn i et Picasa-album og så videre inn i bloggen… Litt kronglete med en så treg mobil 😉 så jeg lurte på om du har kanskje noen tips (selv om dette er litt på sidelinjen av hva du egentlig skriver om… )
  Mvh, Marie

  1. Heisann,

   enig i at det er tungvint,
   men jeg må via Picasa-album.
   Brukte en WordPressapp noen år,
   men den ble det så mye tull med.
   Det er mannen min som fixer alt,
   jeg har ikkr snøring 😛

   Men via Picasa går ganske radig
   når du venner deg til det.

   Lykke til!

   Xxx HC

 2. Den kakedessertvarianten skal jeg prøve, og jeg ble over gjennomsnittet nysgjerrig på Berit Nordstrand også. Sukkerkok i hodet er som oppslagsverk å regne og må sjekkes til stadighet under måltid av jentene… Tror jeg må få tak i voksenvarianten av den knallfine boken 😉 God helg til dere og takk for oppskriften!

  1. Berit Nordstrand er et forbilde,
   så glad for at jeg havnet på
   temakvelden hennes !

   Var så lang kø at jeg
   ikke fikk shoppet bok,
   men det er jo snart jul 😀

   Sukkerkok står også
   på ønskelisten, hun siterte
   masse fra den.

   Lørdagsklem xxx

   1. ….gled dere til alt skal klassifiseres i Groovy og Poff! 😀 Og takk til deg også for mange gode oppskrifter; mye Groovy å finne på dine sider også 😉 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.