Daimiskake…

…etter dagens bytur ble det
storinnrykk rundt tacosbordet her
i Dentinhjemmet…

DSC_0614

…så greit å da ha
en hel kake igjen etter
bursdagen min på mandag!

Dette må være en av
VERDENS BESTE KAKER!!!

Jeg slumpet litt underveis,
men oppskriften gir 2 små kaker
og er ca slik:

DAIMISKAKE

BUNN:

5 eggehviter
4 dl farin
-piskes 12 min

Tilsett:
30 knuste ritz kjeks
250 g peanøtter
1,5 ts bakepulver
1,5 ts vaniljesukker

Blandes og has i 2
runde kakeformer.
170 grader, 20 min

Kjøl ned, frys gjerne
mens isekremen lages!

ISKREM:

5 eggeplommer
2 egg
250 g melis (eller mindre)
1 ts sterk kaffe
1 ts vaniljesukker
5 dl kremfløte
3 doble Daim, knust

Pisk eggedosis
Pisk kremfløte
Tilsett resten og fordel
på de 2 kakebunnene

Frys og ta frem 10 min
før servering.

Enjoy!!!!

3 kommentarer

  1. Hei!
    Daimiskake er nydelig og denne med ritzkakebunn er nok veldig god. Alltid lurt å ha en på lager ja. Du er forresten så flink til å dele smarte løsninger. Har veldig sansen! Takk;) Åshild

  2. Åh, så koselig det høres ut!
    Og tusen takk for oppskrift! -den høres bedre ut enn min, så den skal prøves:)
    Ha en nydelig uke.
    Wenche

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.