10 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med Cornelius! Jeg har fulgt spent med på bloggen din i påvente av hans ankomst. Jeg håper alt står bra til med familien som nå har blitt fem.

 2. Gratulera så mye med den nydelige prinsen. Er fast lesar av bloggen din, heilt fantastisk inspirerande «pusterom» du har. Har fulgt spent med i påvente av fødselen og gler meg til fortsettelsen, Er selv i permisjon med nr 3 (gutt 4 mnd) og kjenner så på den gode følelsen av «vakumet» på barselhotellet.
  Nyt kvart eit sekund.

  Varme helsingar Bjørg

 3. Gratulerer med en nyyydelig lillebror!!! Den første tiden er så fantastisk, en er i sin egen lille «barsel verden», fylt av kjærlighet til den nye babyen & til søsken & ektefelle!
  Er fast leser av bloggen din, håper du vil fortsette å dele hverdagslykke med oss selv om du kanskje får det litt hektisk med 3 barn!!
  Du inspirerer meg & minner meg på faktisk det viktigste av alt : HVERDAGSLYKKE!
  Ha en herlig barseltid!! <3 varm høsthilsen - linda

 4. Hei HC! Jeg var nettopp hos Anton, og Mona viste meg på bloggen din! Gratulerer så mye med lille Cornelius!! Så søt han er! Jeg hadde ikke peiling du var gravid! Jeg var i april hos deg men det var nok for tidlig å si noe 🙂 Du var sikkert inspirert pga min lille gutt 😉 hehe
  Håper alt gikk og går fantastisk bra og lykke til med hele familien og spesielt den nye C (Nå har du triple C status, sant?)

  Skal lese litt videre på bloggen, lot of catching up to do!
  Hilsen, Anne Marije

 5. Gratulerer så masse med en kjempefin gutt! Han ser utrolig våken ut kun 2 timer etter han ble født:-) Tenker han har to veldig stolte søsken hjemme. Kose dere som trebarnsfamilie. Merete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.