Gutta boys…

…kommer kl 10
og Prinsen kan
nesten ikke
vente…

…fire
4 åringer,
masse nystekte
havregrynspannekaker
og sunne muffins…

…alt glutenfritt
for anledningen:-)

GRUNNOPPSKRIFT 12 stk

Bytt ut mel med glutenfritt,
gjerne en del grovt…
Og reduser sukkermengde
etter ønske…

4,8 dl hvetemel
1,5 dl brunt sukker
3 store ts bakepulver
1 klype urtesalt
1 egg
3/4 dl rapsolje
2,5 dl melk
Kakao
Sjokoladebiter 70% kakao
1 most banan

Røres lett sammen
Ikke jevn røre
Ha i papirformer i muffinsbrett
225 grader nederst
15-20 minutter

12 kommentarer

  1. De så jo kjempe gode ut 🙂 Oppskrift? Fin blogg med gode oppskrifter, men får ikke til Ritz kaken. Marengsen kollapser hver gang jeg forsøker å blande inn kjeks og peanøtt blandingen…selv om jeg er aldri så varsom.. Tips mottas med takk. Hilsen kollega i nord som skal jobbe 2 dager i uken fra høsten… 😉

  2. Ja! DER var de muffinsene! Slager for de på fire disse 😉 Kos dere; jeg copy/paster ikveld…

  3. Herlig guttesammenkomst! Min er jo tenaring na, men jeg elsker a tenke tilbake pa nar huset var fullt av disse sma som har sa mye energi og sa mye a fortelle! Pannekakene mine er fortsatt fast gjenganger til frokost nar han har venner til overnatting 😉

    Kos deg – tiden gar sa FORT!

  4. Hei kollega i nord!!

    Er marengsen din veeeeldig seig og stiv???
    Har ikke hatt antydning til kollaps,
    fordi om jeg har mer kjeks og peanøtt
    enn oppskriften tilsier…
    Men gi ikke opp!!!
    Kaken er fantastisk god!!!!!

    Tipper høsten din blir
    suuuuper!!!

    Mvh HC

  5. Har muligens et forslag til hvorfor marengsen 'kollapser', og det kan være hvis du har fått bare ørlite av eggeplomme i, så skal det ikke mer til ;o)
    Ihvertfall min erfaring når jeg baker den 'snickerskaka'.

    Lykke til!

    Camilla

  6. Ser at jeg og HK burde vært hjemme på påskeferie.

    Jeg koser meg med bloggen din her nede i Milano.

    Ha en fantastisk påske:)

    Klem Marianne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.