13 kommentarer

 1. Hehehe! Jeg så det og tenkte husmorhappy umiddelbart, og tenkte på deg!
  Har lest bloggen din en stund, og må si du lever drømmelivet mitt! Du er heldig som er så priviligert, som kan leve det livet som er best for deg og for familien. Det er mye misunnelse ute og går her, leser jeg, men blås i det. Lev livet ditt som du og familien vil – det er ett flott eksempel for etterfølgelse! 🙂
  God fredag!
  Camilla.

 2. Jeg likte ordet husmorhappy!!

  Jeg er også stort sett husmor, slik som deg – og jeg er happy!!

  Så programmet i dag, uskyldig moro :o)

  Klem J.

 3. FANTASTISK MORSOMT!!
  Har lest litt igjennom div kommentarer på de forskjellige blogpostene dine; jeg skjønner ikke at man gidder kommer med så mye negativt!
  HERREGUD, DU HAR TATT EN LANG OG SLITSOM UTDANNING (hvor mye lønn og fritid hadde du under utdannelsen for eksempel?), jobba og vært SMART nok til å finne en utdannelse som kan brukes til noe OG gir tilstrekkelig lønn med mindre enn fem dager i uka på jobb! Det er en av de store fordelene med å være tannlege!!
  Det er mange damer som faktisk velger å ta en utdannelse nettopp for å slippe å måtte jobbe ræva av seg, feks som vaskehjelp, ikke bare tannleger!
  RESPECT!
  Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort som deg…

 4. Du er et flott forbilde for oss alle !!!!!! Altfor mamge av oss prøver både å ha en lederkarriere, være god mor, flink husmor, perfekt hustru, veltrente ++++, jeg tilhører dessverre feil kategori. ….. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.