6 kommentarer

 1. Setter alltid pris på dine innlegg,noe jeg har gjort i mange år. Men synes du virkelig din/familiens lørdagslykke er relevant på en dag som denne? I hvertfall for meg blir dette i overkant umusikalsk.

 2. Syns det er fint å se litt lørdagslykke selv på en dag som denne. Ikke alle trenger å skrive så mye om det triste som skjer i verden. Leste nettopp i diverse nettaviser, og grøsser over det som har skjedd, men er glad for å kunne koble av når jeg titter innom blogger. Fint å se barn som har det trygt og godt. Hadde bare alle vært like heldige!

 3. En siste kommentar fra meg i denne omgang..Vil bare presisere at jeg synes det er veldig hyggelig at Dentinista og familien hadde en flott lørdag sammen!! Det er bare det at det som skjedde er så ille. Ofrene var blant annet ungdommer som skulle kose seg på et kulturarrangement,men som ikke kom hjem. Det er tre dagers landesorg i Frankrike.Dette gjelder selvfølgelig ikke Dentinista,men reagerer bare på vinklingen på innlegget siden dette er dagen etter.Jeg ser på det lille knippet av bloggere jeg har vært innom,at de har viet tanker om hendelsen.Jo,vi skal selvfølgelig fortsette å leve,men som blogger er det dagen for å stoppe litt opp,titte ut av sin egen sfære og vise litt respekt. At en blogger skulle fungere som avkobling fra denne hendelsen allerede etter et døgn undres jeg over.Jeg er snart klar for å inspireres av hverdagslykke,bare ikke i dag..

  1. Paris har vært i hjertene våre
   både og igår og idag!

   Helt ufattelig grusomt!

   Jeg har valgt ikke å skrive noe
   om dette på bloggen, men det betyr
   ikke at jeg ikke bryr meg.

   Forstår at innlegget kan virke
   respektløst og beklager dette!!

   Hilsen HC

 4. Tenker det er greit at man bevisst velger og ikke skrive om det på bloggen. Har man man fulgt denne bloggen en stund vet man jo at Dentinista bryr seg.

  Man har alle sine måter å forholde seg til slike hendelser, jeg vet om noen som feks lar være å følge med på alt i media om terroren, men heller fokusere på sine aller nærmeste og kultivere et godt liv rundt seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.