4 kommentarer

  1. Hei.
    Jeg titter innom denne bloggen innimellom. Jeg ser at dere anerkjenner god kvalitets kaffe, det gjør at jeg får lyst til å tipse dere om supreme http://www.supremeroastworks.no/index.html

    De brenner utrolig god kaffe, og har også noen utsalgssteder i Stavanger hvis dere vil teste varene før de eventuelt blir med hjem for å lages på egen maskin.

    -Barista-

  2. Vi har prøvd mange forskjellige kaffesorter nå. Det koker ned til at FERSK kaffe er det viktigste. Kaffen er ideell 5-7 dager etter brenning. Kaffe som står lenge, uansett om den er i pose, blir tørrere over tid, og dermed endres også smaken i negativ karakter.

    Mine favoritter er i rangert rekkefølge:
    Espresso No 5 fra Lippe (temperato.no)
    Espresso fra Tim Wendelboe (timwendelboe.no)
    Fire fra Sepreme Roastworks (supremeroastworks.no)
    Espresso No 3 fra Lippe
    Espresso No 2 fra Lippe
    Franskbrent Kaffe fra Stavanger Kaffebrenneri

    Av «butikk-bønner» har jeg enda ikke funnet noen som kan måle seg med ferskbrente fra «mikro-brennerier».

    Mitt tips er å forsøke små kvanta fra ulike leverandører for å finne sin favoritt…

    Dentinmannen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.