8 kommentarer

  1. Det er en ren lykke å ha en slik kaffemaskin. Jeg har en annen modell av samme produsent – livet leker med en slik maskin 🙂 Nyt sommeren.

  2. hei
    jeg elsker også min Rancilio – vi har en Silva. Nå begynner den å bli noen år. Kvern i samme merke. hverdagslykke. nyter den hver dag.
    flott blogg du har, forresten.
    klem fra Åpent hus

  3. Hei og takk for fin blogg som jeg følger daglig. Vi ønsker oss en kaffemaskin, men vet ikke om vi skal velge hel eller halvautomatisk. Er dere fornøyd med deres? Ville dere ha valgt den samme igjen? Er det vanskelig/mye arbeid å lage seg en kopp kaffe?

  4. Hei igjen 🙂 Jeg må også spørre deg – kan man lage en vanlig kopp god svart kaffe på denne maskinen, eller er det bare espresso?

    1. Heisann,

      denne kaffemaskinen er helt super. Lager ikke vanlig kaffe, vi tilsetter litt kokende vann, så har du en americano. Kokende vann har du alltid for hånden med denne maskinen, så det går fort å lage en kopp te også. Maskinen krever nok litt øvelse, også mtp melkesteameren. Har brukt youtube og lært mye!!

      Hadde selv absolutt valgt denne fremfor noe mer automatisk.

      Lykke til, hilsen HC xxx

      1. Takk for svar! Jeg tror det blir en slik maskin på oss også. Finner ikke akkurat den maskinen dere har da, men en som heter Rancilio Silvia. Youtube var et godt tips, eller evt et baristakurs 🙂
        Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.