22 kommentarer

 1. Dette var et interessant og godt tips! Kjekt at bloggen din gjør hverdagen enklere med gode og nyttige tips! Fortsett med dette, mange lesere trenger slike input.
  Love, Fam.

 2. Nå må du gi deg. Dette er ikke lykke, men produktplassering. Praktisk, kan jeg gå med på, men ikke lykke.

  1. Hadde du latt være å skrive den første setningen hadde du virket reflektert i stedet for surmaget…..

 3. Alt som gjør hushold enklere, er lykke! Jo enklere, dess bedre 😉 Og lukten er faktisk god 🙂 Prøv selv!

 4. Jeg har kjøpt!! takk for tipset Du er grei som deler mange forskjellige ting me oss faste lesere.

  1. Noen føler ikke lykke over noe, så å glede seg over små ting i hverdagen er en velsignelse som er en lykke i seg selv.

 5. hjelpes meg, se nå det humoristiske i innlegget da folkens. en praktisk og fresh nyhet som fikk meg til å lete etter akkut denne i butikkhylla i dag. HVERDAGSlykke trenger ikke være mer enn dette, FAKTISK!!

  1. Det er flott med produkter som gjør hverdagen enklere. Det blir bare mer plusstid å bruke på familien 🙂

   Ofte finner man frem til nye produkter bare fordi en venn tipser oss, så tusen takk til Dentinista 🙂

 6. Skjønner deg godt, jeg. Skal se etter disse og takk for tips. Produktplassering er det overalt, så jeg ser ikke det store problemet her. Nå må dere gi dere!

 7. Er det ikke lov å reflektere litt, uten at man må komme sånn i forsvar??? Tror faktisk at Dentinista tåler at noen fokuserer på ting man er litt uenig i….

  1. «Nå må du gi deg. Dette er ikke lykke, men produktplassering.» Det er vel ikke reflektering…?

   Uansett må vi alle huske på at vi alle har forskjellig oppfatning av hva lykke er. For meg er det fantastisk med noe lettvint å vaske doen med, som kan kastes etterpå. 😉

 8. Takler ikke folk som MÅ finne feil med alt mulig! Nå må dere gi dere! Tusen takk for godt tips Dentinista! Slike surpomper kan finne på noe annet fornuftig å gjøre enn å leke finn 5 feil leken ;O)

  1. Helt enig!! På siden til Dentinista koser vi oss med små, fine opplevelser og gode tips om mye 🙂
   Dersom noen synes det blir for mye lykke, finnes det mange alternative sider.
   De negative kommentarene er ok når de er konstruktive og ikke skrevet så nedlatende, men enkelte gjør bare narr og reflekterer ikke.

 9. Synd på dem som alltid må spy rundt seg med slike negative kommentarer, tenker verden ville vært et bedre sted om alle var like kloke og positive som Dentinista! Godt du klarer overse misunnelsen som folk ikke klarer styre, men kjenner jeg irriterer meg på dine vegne;)

 10. Kan ikke dy meg for å trekke litt på smilebåndet her. Dentinista har visst en hel hærskare av trofaste «soldater» som støtter i ett og alt. Det er superbra med positive kommentarer, men det er dumt at noen skal kalles surpomper og misunnelige fordi om de stiller seg spørrende til noe som blir lagt ut her. Jeg tror nok at Dentinista, som den intelligente og reflekterte personen hun er, takler dette helt fint. Det er fansen her som irriterer seg mest!!
  Ha en fin kveld, Dentinista! Mye bra i bloggen din 🙂

  1. Kommentarer som er neqative er helt i orden å lese, men tonen i enkelte kommentarer er aggressiv og vitner ikke om refleksjon.
   En reflektert person vil forstå at det er flere måter å oppleve og sanse på. Dentista er selv et eksempel på det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.