9 kommentarer

 1. I min familie (for 100 år siden) var vi 6 søsken og jeg fikk aldri mitt eget rom, men har bare gode minner. I dag tror jeg barna mister noe på veien når de får eget rom, egne leker osv. fra de er født…de trenger ikke dele med noen og heller ikke ta hensyn til andre i rommet. Å dele rom for en periode tror jeg er grobunn for samhold og mye glede…..

 2. Dette så koselig ut! Jeg fikk lyst å skaffe køyeseng og innrede søskenrommet med én gang 🙂 Ønsker dere en fin høst, og lykke til med skolestart – for begge barna!

  – Hilde

 3. Hei!
  Takk for fin blogg. Jeg lurte på hvor du hadde kjøpt den fine køyesengen? Er på jakt etter en til tvillingene mine.

  Med vennlig hilsen Randi

 4. Guttene mine deler rom – ikke pga plassmangel, men fordi jeg tror det er viktig for samholdet og vil gi gode barndomsminner. Har planer om å la de fortsette å dele rom inntil behovet for privatliv melder seg… :-))) Det største soverommet er inntil videre innredet som lekerom

  B.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.