16 kommentarer

 1. noen pene blogfruer her som trenger å kikke litt ut i verden og se den som den virkelig er…?hadde dere sett bare bittelitt lenger enn de perfekte og lykkelige lille nesetippene deres hadde dere sett ekte mennesker med ekte liv, ekte gleder og ekte smerte og sorg. mens dere leker gammeldagse herskapsfruer i dukkehusene deres sliter noen forstanden av seg for å overleve til kvelds…deriblant meg selv: 30 år, enke, mor til 3 barn under 6 år..
  alle disse «happy-bloggene» er et hån mot virkeligheten og ekte menneskelighet. ingen er perfekt! ingen har et perfekt liv! tørr å vise litt svakhet og ektehet…den falske lykken deres er meningsløs..trass min forferdelige situasjon tør jeg påstå at JEG vet hva ekte lykke er..å bry seg oppriktig om andre!

 2. Altså: det er jo helt frivillig å logge seg på nettet og lese denne bloggen. Hvis du har så mye imot den, foreslår jeg at du lar være å lese den.
  Ingen eier definisjon av lykke, og hvordan en velger å leve sitt liv er opp til en selv! Hva vet du om hva disse bloggerne har opplevd i livet?
  V

 3. nei det er heldigvis ingen tvang å lese denne bloggen!!d hadde vært utrolig slitsomt… sier seg selv at idag var første og siste gang!
  jeg vet ikke hva disse bloggerene har opplevd i livene sine, jeg…slik det framstår i bloggene opplever de rett og slett ingenting..det er derfor de trenger å bli sett av verden og få vist seg fram. du kan aldri forstå min dyrekjøpte erfaring og det perspektivet på livet jeg har måttet ta etter det som skjedde med oss, og det kan du jammen være glad for! det er nok lettere å dyrke det overfladiske enn å bli tvunget til å ta stilling til selve kjernen i livet.anbefaler denne bloggen http://lifeofina.blogg.no/
  lykke til med dukkehjemmene deres!

 4. Jeg må bare kommentere jeg også..eh…jeg vil ikke si at HC her akkurat utbroderer livet sitt med ca 2 setninger hver dag…hvorfor skal hun legge ut om sorg og spetakkel ??? Alle opplever opp og ned turer men her har vi en ren og fin blogg : fri fra kritikk og negativitet – men GODE mattips og positive ord i hverdagen OG fine bilder..er ikke det bare godt for sjelen?? de som ikke syns at det ok har vel heller et problem…….

 5. jeg klarer ikke og la være det er mange som har opplevd mye gjerne mer enn at du er alene me 3 Kjenner mange som har det som deg!!! men også andre som har langt mere ting alvorlige så tenk selv…Hc sier selv hun har det godt..og la oss glede oss over det da. misunnelse er en fæl ting…lykke til videre HC

 6. Du verden for dømming det ble i kommentarfeltet her da. Huff og huff. Jeg nyter å se innom bloggen din faktisk nærmest hver dag. Jeg finner tips og gode matoppsktifter her og det liker jeg. Er selv fra Stavanger og liker så godt å se hvordan du koser deg i den herlige byen vår:)
  Ha en fortreffelig helg:)

 7. Har ikke sett dentinista skrive at hverdagen hennes er BARE lykkelig. Veldig mange velger å fortelle om sykdom og andre problemer, derfor kan det være greit å bli oppmerksom på de små lykkelige stundene vi så lett overser.
  H

 8. Dentistina fokuserer på det positive i livet…Det er supert!Er helt sikker på at livet hennes ikke er perfekt,men at hun lever livet og gjør det beste ut av det…Tristt å være ung enke, men dersom du velger å bare fokusere på hvor dritt livet er:så blir det deretter…Lev livet folkens og nyt det i fulle drag:-) god helg!LIVET ER HERLIG:-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.