17 kommentarer

 1. Din manglende kontakt med virkeligheten er bare trist å se. Kall meg gjerne kynisk, men ditt levesett er ikke realistisk for størstedelen av norges befolkning. Hvilket forbilde er du for ungjenter? Å sose rundt på en rosa sky og være interessert i en kopp kaffe latte? Jeg håper du lærer dine egene barn mer om livets realiteter. Om ikke vil de risikere å få seg en real trøkk i trynet når de kommer ut av din beskyttende boble. Den overflatiskheten som du evner å vise gjennom din blogg er skremmende.

  1. Hei Hanne,

   hverdagen kan by på mye,
   men på bloggen velger jeg å
   publisere et lite øyeblikk av hva
   som er hverdagslykke for meg,
   personlig eller overfladisk:-D
   Utenom bloggen har jeg et liv,
   hvor jeg er sikker på at jeg er et
   veldig godt forbilde for både unge
   piker og alle andre som skulle
   trenge et forbilde.

   Jeg er stolt av det jeg gjør og
   de fleste klarer heldigvis å forstå
   at det finnes mer i hverdagen enn det
   som publiseres i en blogg…

   Uansett er jeg sikker på at
   du nok finner en annen blogg der ute
   som du vil trives bedre med å lese:-)

   Vennlig hilsen Hanne Christin

 2. Så koselig…både med hjemmebakt og stearinlys i høstmørket. Det tenker eg de aller fleste av Norges befolkning kan unne seg…
  Hilsen Inger 🙂

 3. Hei,

  godt sagt, Dentinista.
  Kritikken inneholder dessuten altfor mange skrivefeil og logiske brister til å kunne taes på alvor… 😉
  Stå på du!

  Vennlig hilsen Kristin.

  1. Dette var vel i overkant usaklig? Så folk som av en eller annen grunn (eksempelvis pga dysleksi) ikke formulerer seg feilfritt, er ikke berettiget til å ytre sin mening? Det finnes mange eksempler på toppolitikere og næringslivsledere som ikke er i stand til å skrive en feilfri tekst, skulle vi bare avskrive deres meninger også da? Stygt eksempel på hersketeknikk og en argumentasjonsmåte som ikke er debatten verdig!

 4. Hei 🙂
  Jeg synes du har en utrolig nydelig blogg som viser oss små biter av din hverdagslykke!
  Vi har alle ting som kan gi oss små lykkelige øyeblikk, men ikke alle klarer å gripe fatt i dem… Jeg synes du er flink til å finne dine, og som jeg synes du deler med oss på en nydelig måte 🙂
  Vi har alle våre ting som gjør oss lykkelige, eller gir oss små lykkelige øyeblikk, det gjelder bare å se dem!
  En blogg viser bare små øyeblikk av dagen, alle har vi vårt, men vi skriver jo ikke om det ut til verden… Privatlivet vil jo de fleste av oss ha for oss selv…
  Jeg synes du virker som en fornuftig, positiv og varm dame. Og en varm og kjærlig mor, som på ingen måte virker overfladisk, snarere tvert i mot.
  Utifra det jeg kan «lese» av bloggen din er du en unik mamma som tar familien på alvor. Barna dine ser harmoniske og lykkelige ut.
  En lykkelig mamma gir lykkelige barn tror nå jeg!
  Vi må aldri bli misunnelige på hva andre har, det gir ingen lykke!! Vi er alle vår egen lykkesmed!
  Jeg synes det ser ut som du er et godt forbilde for dine barn, og gir dem gode verdier… Du er flink og tar dem med deg ut i «verden» og jeg er sikker på at de vil være mere enn godt rustet til å ta imot verden uten deg, når den tiden kommer.
  Ut ifra hva jeg ser,er du en utrolig flott person, en slik vi alle ønsker å ha nær oss!
  Gleder meg til fortsatt følge den positive og glade bloggen din!
  Mvh Wenche,

  1. Kjære Wenche!

   Tusen, tusen takk for at
   du tar deg tid til en så
   hyggelig, varmende og
   rørende hilsen!

   Nå ble jeg GLAD!!

   Ønsker deg en super
   tirsdagskveld!!

   Klem fra HC

 5. Mitt daglige besøk innom innom bloggen er et av mine øyeblikk av hverdagslykke – takk for at du viser oss at lykke kan være så mangt og kan finnes overalt 🙂

 6. Hei!
  Jeg pleier ikke å legge igjen kommentarer, men nå må jeg bare. Jeg synes det er så flott at du klarer å svare saklig og godt på en så «slem» kommentar.
  Jeg føyer med inn i rekken av de øvrige kommentarene, jeg storkoser meg med dine daglige små drypp av hverdagslykke. Du virker som en fantastisk flott dame, og er et stort forbilde for meg i det å finne hverdagslykken, de fine små øyeblikkene som man opplever i hektiske dager.

  Stå på videre, du inpirerer:)

  Tirsdagsklem fra Marit

 7. Heldige deg som har et stort og varmt hjerte, og som klarer å svare så altfor fint på den bitre kommentaren fra Hanne over her! Tipper den dama der er LITT misunnelig på alt det flotte du får til, ellers må hun jo være stokk dum hvis hun tror at du lever i et lykkelig øyeblikk 24-7…
  Synes det er fantastisk storsinnet av deg å svare saklig og hyggelig på en slik kommentar, men det sier heldigvis masse om deg som bare bekrefter den du er!
  Stå på og blogg videre, ikke la deg påvirke av gretne unge damer som sliter m selvtilliten, eller som ikke er så fornøyd m livet sitt som du er…;)
  God klem fra fast leser:)

 8. Vi bare si meg enig i alle godord du har fått her! Du inspirerer og har nok ro i sinnet. Mange lever med mye uro og kjenner seg ikke tilstrekkelige, dette vendes utover i sure oppstøt og negative kommentarer. Flott du ikke lar de ødelegge, men beholder roen og er like hyggelig. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i dine hverdagslige, lykkelige øyeblikk. Og dette er jo selve livet, vi må sette pris på det og nyte! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.