Mørket senker seg…

…og
influensaen
har nådd
Prinsessen…

…slapp og
febervarm
og veldig
tapper!!

Mens resten
av Stavanger
har gått på
skøyter…

…har vi
kost oss
i sofaen
og laget
Valentines-kort..

Dentinmannen
kom hjem til
deilig
fredagspizza…

…resten av deigen
ble smakfulle små
valnøttbrød…

…fortreffelig
med en moden brie
og en diger latte!!!

4 kommentarer

 1. Mmmm, alltid sånne digge kaffebilder hos deg, får skikkelig lyst på diger skummete latte hver gang 🙂 Har både espressomaskin (inne i et skap ganske utilgjengelig) og en bialetti-melkeskummer jeg har arvet av en kollega, men jeg får bare ikke til å lage sånn ordentlige saker jeg… Blir dvask kokt melk og kjipe greier 🙁 Ønsker meg nespresso-maskin med den fantastiske elektriske melkeskummeren, men er samtidig litt imot flere dingser på kjøkkenbenken, så da får jeg vel bare ha det så godt 😉 God helg!

 2. Nydelig som alltid er innlegget også nå!
  Jeg koser meg sånn når jeg besøker Bloggen din, den har alt hva man kan ønske seg! Hyggelige stemningsbilder!
  God bedring til Prinsessen og god helg til dere alle 🙂
  Klem klem

 3. Stakar prinsessa. God bedring klemmer til deg stakar liten:)

  Kaffien såg fantastisk ut!! Drøymer om ein skikkeleg kafimaskin…..kanskje eg skal sette det på ynskjelista til jul…..best å byrja tidleg;)

  Håpar de får ei flott helg, influensaen til tross.
  Klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.