27 kommentarer

 1. Da er det vel bare å
  skrive denne på ønskelisten
  siden du som er tannlege
  ønsker deg den og sier den
  er genial så burde
  vel vi andre ha sånn også … *smiler*

  Mange deilige innlegg i det
  siste, jeg elsker bloggen din
  min venn …!

  klem til deg

 2. Så fint tips, det er et fint og sunt ønske. …og så drømmer jeg om en tannkrem som motvirker tannlegeskrekk :-)….eller en tannkrem som fjerner visdomstenner på magisk vis…for det må jeg på nyåret….Det jo lov å drømme 😉

 3. …men hvorfor står den på ønskelisten? Når du allerede har testet den må jo det bety at du allerede har den?..eller…?

 4. Tannleger får jo gjerne teste ting gjennom jobben, uten at de nødvendigvis får dem gratis til odel og eie…

 5. Jeg syns dette er en KNALLbra blogg som inneholder litt av alt; kosemat og sunn mat og tannkost og parfymetips blant annet.
  Mange kjekke ting 🙂

  Kjipe, sure og negative lesere trenger ikke kommentere syns jeg.

  Ha en fin dag HC!

 6. Enig med siste taler, hvem er det som komenterer surt anonymt? Hurra for Dentinistas hyggelige og «livsbejaende» blogg, leser den hver dag og blir i godt humør! 🙂

 7. «Tannleger får jo gjerne teste ting gjennom jobben, uten at de nødvendigvis får dem gratis til odel og eie..» Hvordan vet du det? Er du tannlege selv kanskje? Ikke skriv ting du åpenbart ikke har peiling på

 8. Ikke mye å bry seg om de sure kommentarene når det kommer fra personer som ikke engang kan skrive norsk! «KrEtikk» faktisk;) he,he *ler* Stå på du Dentinista, kjempefin og inspirerende blogg!:)

 9. Jeg synes det er så skuffende når du så åpenbart reklamerer for produkter (som denne tannbørsten, og kortene fra Kortshop, og denne spillprodusenten som sponset tur for deg og datteren din), uten å fortelle om du samarbeider med produsentene eller mottar produkter fra dem.
  Det blir liksom så uærlig, jeg opplever det som forsøk fra produsentene på å utnytte at bloggere har trofaste lesere, som gjerne stoler på dem. Jeg føler meg bare forsøkt lurt, og får tvert imot en motvilje mot å handle fra disse produsentene.

  Ellers liker jeg bloggen din godt, og er ikke en som pleier å legge igjen sure kommentarer. Liker bare ikke å føle meg «brukt».

 10. Hvordan i huleste vet noen om hun faktisk mottar gaver og sponsorer, eller om hun faktisk skriver om det hun liker og bruker sine egne penger på?!? Hvis folk kan bli skuffet av å lese en blogg, når de til og med antar ting, ja da synes jeg det er på tide at de slutter å lese blogger!! Håper du Dentinista ikke lar deg påvirke av alle disse barnslige og skuffede leserne dine. Stå på:)

 11. Kjøpt og betalt, eller ikke. Jeg synes det var et godt tips, jeg. Har notert den på ønskelista. Ha en fin førjulstid.

  -Miamaja-

 12. Legg merke til at Dentinista selv ALDRI kommenterer ondskapsfulle innlegg.
  Det er neppe tilfeldig.
  Kanskje vi som faktisk liker denne bloggen også bare skulle «overse» sure kommentarer og heller glede oss over alt det fine som er her ?
  Hurra for en fin blanding av sunn mat og søt mat og prinser og prinsesser og for at tannleger også liker sjokolade 😉
  Klem fra Ingunn 🙂

 13. Det er da ikke ondskapsfullt å kommentere at man ikke liker det som helt åpenbart er snikreklame og prodkutplassering?

  Ellers synes jeg bloggen er veldig hyggelig!

 14. Takk for tips! Da ønsker jeg meg den! Har ikke skaffet meg elektrisk børste ennå! Snikreklame eller ikke.. Jeg syns det er flott! For et engasjement! Ha en fin førjulstid!

 15. At dentinista får ting skulle bare mangle.
  Vi burde alle sende henne en julegave som takk
  for denne superfine bloggen.

  Skulle bare mangle at hun fikk litt lønn for
  strevet.

  Trofast leser og kjempefan.

 16. Hei
  Jeg er innom bloggen din titt og ofte uten å legge igjen spor. Men idag bare må jeg…..denne tannkosten har mannen herved fått på ønskelisten min:)Så lenge jeg vet du er tannlege stoler jeg på dømmekraften din.
  Tusen takk for flott tips, og riktig god jul til deg og dine:)

 17. Til Benedicte: Det er faktisk ikke alltid at alle store produsenter vet om hvem som blogger og hvem som ikke blogger. At en tannlege får et produkt på prøve som en del av jobben er ganske normalt, at hun samtidig er blogger er ikke noe som er viden kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.