3 kommentarer

 1. Hei 🙂
  Leser den koselige bloggen din hver dag! -men er ikke alltid jeg legger spor etter meg…. Det ser ut som dere er flinke til å kose dere sammen dere fem 🙂 Det er viktig å nyte tiden, plutselig er barna blitt store, og tiden går fort det kan jeg love !!
  Tenkte bare jeg skulle kommentere bestikket du ønsker deg. Jeg synes også det er fint, og kjøpte…. Men… Kjøp en pakke først og prøv det ut! Jeg er ikke noe fornøyd med det. Det er kjempefint å se på, men knivene er veldig tunge. Har fått ødelagt et par tallerkener (PIP, så er ikke pga kvaliteten) når knivene har falt ut av barnehender/voksne hender… Og det er jo ganske kjedelig 🙁
  Så mitt tips til deg er å prøve en pakke før du ønsker/handler inn…..
  Ha en fantastisk helg sammen med dine 🙂
  W

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.