9 kommentarer

 1. Heisann,

  Syns du skriver en innspirerende blogg og beundrer valget ditt av aa vaere hjemme med barna mens de er smaa. Barna dine ser svaert harmoniske ut og du lever nok et godt liv. Jeg er selv lege og haaper aa kunne vaere hjemme med barne den dagen de kommer og ser at man lett kan utsettes for kritikk naar man har hoy utdannelse, men velger aa jobbe redusert.

  Likevel stusser jeg litt over noe av det du ser ut til aa vektlegge i hverdagen. Som deg syns jeg det er viktig aa holde orden i hjemmet og hjemmelaget mat er alltid best. Men lurer paa hvorfor du velger aa fokusere saa mye paa de materielle ting som interior og klaer?

  Det er selvfolgelig viktig at familien trives i hjemmet, men det at du bruker mye tid paa interior og moter vil jo si at du har mindre tid til aa vaere sosialt sammen med barn og mann… Kanskje hadde barna satt mer pris paa at du leste eventyr for dem? eller gikk en tur i skogen med dem? eller kanskje at dere hjalp en ensom gammel dame? Lurer paa om du har tenkt over hva du formidler av verdier til barna dine naar materielle ting staar slik i fokus i hjemmer? F. eks. er det etisk riktig for miljoet – det maa jo bli mye bruk og kast?

  Selv har jeg bodd mange aar i ulike utland (for det meste i vest-Europa)og jeg har ikke opplevd noe annet land som Norge der barn og unge er saa opptatt av klaer, interior og de materielle goder. Vi har det utrolig godt materielt i Norge og det er det selvfolgelig ikke noe galt med, men tror det av og til kan overskygge det som virkelig betyr noe i livet. Jeg ser mange norske ungdom som vokser opp med store droemmer om materielle goder (pent hus, baat, bil osv) men ofte har de faa ambisjoner om aa gjoere en innsats for andre mennesker.

  Dette ble kanskje mye kritikk, men oensker bare aa aapne for videre debatt. Hadde vaert interessant aa se hva andre tenker om dette.

  Gleder meg til aa hoere videre fra deg!

 2. Mmmm…ser nydeligt ut! Det skal jeg lage i dag, takk for tipset:-) Og som jeg har skrevet på min blogg i dag: «Husk å glede noen i dag».. Ha en strålendes dag!

 3. …ser godt ut, men har aldri smakt og er litt skeptisk. Smaker det veldig FISK? Ser forresten vanskelig ut.

  Liker barna dette da?

 4. Hei.
  Takk for en fin blogg. Jeg tror du skrev et sted : «Takk for alle London tips.» Jeg har prøvd å finne de. Skal nemlig dit neste uke. har du noen gode tips? Drar uten barn, så det er mest shopping og koselige spisesteder jeg tenker på.
  På forhånd takk.
  Anna

 5. Til deg som skrev den første kommentaren her:

  Hvordan i alle dager kan du prestere å kritisere Hanne Christin for at hun ikke gjør koselige ting med barna???? Du har tydeligvis lest ett blogginnlegg av totalt 1.000!!!

  Ta en blogg for det det er…

 6. ..om det er noe HC gjør, er det vel i smått og stort å ha fokus på ungene, gjøre små og store og svært varierte ting med de…

  🙂

 7. uff, nå begynner ihvertfall jeg å bli lei av denne diskusjonen (og sikkert flere med meg) De som føler seg truffet og støtt av dentinistas hverdag kan bare la være å lese bloggen! Kan det settes en strek for diskusjonen nå!? Ønsker alle der ute en flott dag enten de er på jobb eller hjemme 🙂

  Linn

 8. Kjære guttemamma

  Jeg «frir» til dere her i bloggverden om litt hjelp! Lurer nemlig på om du kunne tenke deg å bruke noen minutter på å dele dine meninger med meg og samtidig bli med i trekningen av min give-away.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.