18 kommentarer

 1. Lykken din er så mye finere på blogg. I «virkeligheten» har du en rustet rose portal og et lite hus blandt store ene boliger….

 2. Lykke er vel mer som Dentinista beskriver det: små gleder i hverdagen som gir gode, varme minner
  og indre glede for alltid.

  Størrelsen på huset betyr jo ingenting.

  Hilsen Nene

 3. Er det mulig?? Snakk om sjalusi og jantelov!! Det verste er at vedkommende tragiske anonym sannsynligvis bor i nabolaget ditt.. Kos deg m familien og de lykkelige øyeblikkene i en ellers hektisk hverdag!;)7

 4. Håper du bor i en STOOR ene bolig… Du kan i alle fall ikke skrive… Og ikke kan du ha det bra med deg selv heller…

 5. Lykke kan være så mye…
  Men man må ha det godt med seg selv for å være lykkelig, da får man overskudd til å være god mot andre. Jeg synes du har et nydelig hjem og hage, jeg synes du skal overse om noen er litt misunnelig på det du har!
  Du er fantastisk flink til å inkludere barna på ferier og opplevelser som lager varige minner…. Og du er flink til å dele positivt på bloggen din! Hilsen fra en som ikke kjenner deg, men som leser bloggen din. Ha en deilig langhelg sammen med din skjønne familie.

 6. Til anonym.
  Du vet vel at det er mulig å finne ut hvem du er, selv om du skriver som «anonym»??
  Det bør du kanskje tenke litt over, for dette kan fort bli ganske flaut for deg….

 7. Jeg synes du er fin dentinista 🙂 Fortsett å skrive om det som er bra! Alle vet at vi alle har begge deler.. Men vi må jo tåle se det som er bra 🙂 Del det du. Det er fint!

 8. Helt enig med de andre her! Skikkelig jantete er det å skrive sånt til en som deler så fint av livets vakre øyeblikk og dele det med andre! Kjenner at jeg blir skikkelig sinna nå!!! (Og måtte lese den kommentaren mange ganger før jeg skjønte hva som egentlig står der.) Den lykke som Dentinista beskriver er bare god, den åpner øynene våre for å sette pris på øyeblikkene i livet og kanskje til og med den hverdagslykke som de fleste av oss (kanskje) er litt for travle til å verdsette.

  Stå på Dentinista! 🙂 Det er mange av oss som setter pris på deg og dine stemningsbilder/-rapporter. Ikke la det gå inn på deg at noen vifter med jantelov og er misunnelige. Ønsker deg en fin Pinsehelg!

 9. Syns det er fascinerende at det å fokusere på lykkelige øyeblikk kan provosere så mange! Tenker at det er synd på de som blir provosert, for det skyldes vel egen følelse av utilstrekkelighet. Den følelsen kjenner vi vel alle på til tider, men da er det godt å bruke fornuft og hente energi der en kan, og ikke bruke tid på ting som tapper en for energi.

  Hvorfor skal Dentinista fokusere på rusten roseportal og vise digre nabohus? For å vise alle at hun også er normal? Hva er vits med det? Det vet vi vel allerede.

  Fortsett og fokuser på lykkelige øyeblikk, Dentinista, så fortsetter du å inspirere oss som ønsker å bli inspirert! 🙂

 10. Så flott med lesestund for voksen og barn. Kanskje noe for guttene i huset mitt. Og ikke minst som en anbefaling på Skolelyst:-)
  God helg!

 11. Lykken er å være fornøyd med det man har her i verden uansett om huset er lite blandt de store eller om man bor i «fuglekasse» som jeg gjør 🙂

  God pinse HC 🙂 Hilsen Mette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.