3 kommentarer

 1. er dette mosvannet? stokken? DEILIG start på dagen for mor og tass. du er så flink komme deg ut. jogger du med vogna eller går du? og om du jogger trenger jeg vogntips!! 😉 hilsen inspirert denta-leser;)

  1. Heisann,

   igår jogget jeg
   rundt Mosvannet.

   Har ikke joggevogn,
   men en Bugaboo Cameleon.

   Jeg valgte ikke vogn mtp joogging,
   liker best å jogge uten vogn, men
   den fungerer helt fint:-)

   Lykke til og
   good tur!!!

   Mvh HC

 2. takk for svar. har igrunn tenkt det samme, å kjøpe vogn ut ifra andre behov, så kan jeg alltids ta meg en joggetur med vogna fordi. nå kommer ei deilig tid for permis og tur, VÅREN ønskes velkommen! så du må bare kose deg, heldige!!;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.