6 kommentarer

 1. Hei på deg!

  Jeg er ingen bloggleser egentlig, selvom jeg har min egen blogg som jeg oppdaterer i rykk og napp. Fikk operert ut en visdomstann av en usedvanlig hyggelig og kjekk tannlege på fredag, og han fortalte meg at jeg måtte ta turen innom bloggen din – Og det er jeg glad for! Dette var en veldig behagelig side, som viser livets gleder i korte trekk. Jeg har trøbbel med å fatte meg kort, og det er vel også derfor jeg ikke oppdaterer min blogg så ofte:o)

  Jeg har kinn som en tennisball, og vondt i munnen etter fredagens operasjon. Jeg har ikke så mye høy i hatten når jeg skal til tannlegen, og da jeg møtte Hauk som visdomstannlegen het, ble jeg veldig glad.. og litt redd; Han var jo så ung, men veldig flink altså! Så hadde han den riktige dialekten, og det var beroligende for en gammel siddis med tannlegeskrekk:o)
  Jeg forstod det slik at dere kjente hverandre.

  Ser forøvrig at et «to-go» krus under her er fra norges beste kaffebar – Steam! Jeg har utstilling av bilder i kaffebarene på den kanten av landet som jeg bor. Jeg hadde i stavanger også, men det ble vanskelig å holde kontroll på en god måte når jeg bor 50 mil unna.

  Jepsi- pepsi, her detter jeg nok innom igjen!

  Glad sommer!

  Mvh Elin
  http://www.gallerielinpelin.com
  http://www.designfrahjertet.no

 2. Hei.

  Jeg er ny leser av bloggen din, og tenkte jeg skulle legge igjen en liten hilsen.
  Fin blogg og kjempe skjønne unger!

  Ønsker deg en fin sommer ♥
  Hilsen Camilla.

 3. Heisann;-)

  Så hyggelig med nye lesere
  og trivelige kommentarer!

  Hagemøblene har jeg glemt
  hvor vi bestillte, men skal
  komme til bunns i saken!!

  Mvh HC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.