Kylling cacciatora…

…anbefales
som påske
middag!!!

4 kyllingfileter
havsalt
kvernet pepper
hvetemel
olivenolje
hvitløk
1pk bacon
2 boxer tomater
1 glass oliven

MARINADE
laurbærblader
friske rosmarinblader
hakket hvitløk
1/2 flaske rødvin

Mariner kyllingen
Vend kyllingen i
mel, havsalt og pepper
Fres kyllingen i
olivenolje og
legg i
ildfast form
Fres bacon
og hvitløk
i pannen
Ha alle
ingrediensene
over kyllingen
Midten av ovnen
200 grader
60 min med
aluminiumsfolie
30 min uten

Jeg serverte
med nybakt
brød og
ovnsbakte
poteter….

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar til Fru Hermez Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.