14 kommentarer

 1. åh jeg er så misunnelig! Tenk å ha en så perfekt familie, med to friske barn, en flott mann og penger nok til å redde en liten landsby i et land langt langt borte! hihi håper dere har hatt det fantastisk på turen deres, så i alle fall veldig koselig ut og du får jo dokumentert og bevist for alle hvor fantastisk alt har vær og hvor perfekt familielivet ditt er!Mangler bare bilder av alt dere shoppet, men det kommer vel senere??? Heldigen deg!

 2. Hei,
  så koselig at dere tar med barna på storbyferie! Har dere reist på sånn tur med veldig små barn også? Har selv to på 1 og 3 år, og har foreløpig tenkt at storby er for oss voksne. Hvor tidlig har dere reist og har du tips til ting man bør tenke på?
  – H

 3. Hei!

  Det ser ut som dere har hatt en veldig fin tur. Det er kjempeflott at du prioriterer familien.

 4. Hei. Oppdaget bloggen gjennom artikkelen i Aftenposten. Flinke snille mammaer kan verden aldri få nok av. Vi flytter selv til en mindre by for å nyte mer tid med vår lille gutt. Min storbymann har helt angst for å flytte fra sushirestaurantene. Sden mannen din er en kløpper på denne retten, som dere tydeligvis er så glad i, lurer jeg på om du kan lokke ut av han noen gode oppskrifter til min kjære. 🙂 Det hadde vært helt flott. En fin blogg du har. Så deilig med tid til barna.

 5. Må si jeg liker bloggen din, men nysjerrig på hvorfor du skriver som du gjør? Ikke vondt ment, altså.:)

 6. Ååå for en deilig tur! Helt etter mitt hjerte! Deilig at dere koser dere sammen som familie.

 7. Hei, så deg på tv i kveld og må få si at jeg ble glad over å høre om din prioritering.
  Du har din utdanning og jobb (du blir aldri overflødig) så hvorfor skal ikke du være hjemme med barn, det er det viktigste vi gjør. Selv var jeg hjemme med mine tre gutter til yngstemann var ti (han er nå trettisyv). Selv om jeg nå er blitt ufør og dårlig lønnet, angrer jeg ikke ett sekund på at jeg var hjemme med disse tre som nå er solide familiefedre.
  All ære og klem fra Laila

 8. Gratulerer med all medieomtale. Fint at du er fornøyd med

  ditt» hjemmefrueliv». Men hvorfor? Du er jo tannlege?

  Hvorfor så mange år på universitetet ,når du helst vil drive med

  mann,barn og interiør

 9. Det er vel ikke slik at de som velger å ta en lang utdannelse atuomatisk ikke ønsker å være hjemme med barna sine. Det må være lov å prioritere de man er mest gald i. Jobb er ikke alt. I forhold til barna er jobben ganske uviktig, spør du meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.